Role Based Coaching Rotterdam

Role Based Coaching Rotterdam

De laatste jaren is het een trend om problemen op het werk te psychologiseren. De oorzaak van een probleem wordt vrij snel bij de persoon of het karakter van een medewerker gezocht. We zien dat er veel psychologische hulpmiddelen worden ingezet; assessments, tests, kleuren en psychologische diagnostiek.

Een coach is geen psycholoog

Maar een coach is geen psycholoog. Echte persoonlijke problemen moeten uiteraard behandeld worden. Een coach behandelt niet. Een coach helpt je om een antwoord te zoeken bij een vraag over je professionele ontwikkeling.

Om te voorkomen dat we in die psychologenvalkuil trappen, focussen wij ons altijd op de rollen die je in je leven en werk inneemt.

Role Based Coaching Rotterdam

Tijdens onze coaching kijken we hoe jij je als persoon tot die rollen verhoudt en hoe je ze beter en effectiever kunt vervullen. Dat noemen we role based coaching. Met respect voor de persoon en zijn psychologie, maar met een focus op de professionele rol.

Voor wie

We zijn gesprecialiseerd in het aanpakken, bespreken en oplossen van vragen over je werk. We werken met iedereen, op alle niveaus.

We werken graag met je samen als je een duidelijke vraag hebt, of als je hard wil werken om die vraag duidelijk te krijgen. We begeleiden geen mensen die van hun baas naar een coach moeten.

Weten hoe we werken?

Bel of mail ons om door te praten. Wil je weten hoe anderen onze aanpak hebben ervaren? Check onze testimonials.