Teambegeleiding & Efficiënt samenwerken

Teambegeleiding: effectief & efficient samenwerken

Efficient samenwerken: wij zijn er 100% van overtuigd dat iedereen dat kan leren. In onze teamcoaching begeleiden we jou en je team daarbij.

We geloven niet meer in de klassieke teambuilding. Leuk natuurlijk, om geblindoekt tegen je leidinggevende aan te lopen. Dat kan uiteraard inzicht geven.

Wij komen graag direct ter zake daar waar de actie plaatsvindt: tijdens je werk.

Samenwerken waar het echt gebeurt

Je kunt je teamcommunicatie verbeteren zonder eindeloze sessies over vertrouwen of veiligheid. Zonder dat je met elkaar de hei op hoeft te gaan.1Mocht je dat toch willen, doe dat dan ter ontspanning met elkaar.

Het samenwerken verbeteren doe je namelijk in de praktijk. On the job. Want daar gebeurt het. Echt samenwerken doe je op je eigen werkvloer. Tijdens het werk, vergaderingen2Bekijk ook de site en blogs bij ons boek Vergaderverkalking, met alles over effectief vergaderen: www.vergaderverkalking.nlof in stevige discussies. Als je merkt dat mensen elkaar niet aanspreken. Als er projecten uitgevoerd worden.

En daar zijn we graag bij om je team en organisatie verder op weg te helpen.

We komen kijken

We observeren, plegen interventies en delen onze praktische theorieën over samenwerken.

Dit hoeft geen lang traject te zijn. Wat het wel is: een goed afgestemd plan met een Rotterdamse mentaliteit, down to earth. Werken aan stevige en effectieve communicatie waarmee je je zaken voor elkaar krijgt.

Dat levert korte trajecten op van een paar sessies. Met feedback tijdens de samenwerking en praktische hulpmiddelen om de samenwerking te verbeteren.

That’s it.

Weten hoe we werken?

Bel of mail ons om door te praten. Wil je weten hoe anderen onze aanpak hebben ervaren? Check onze testimonials.

Notes:
  1. Mocht je dat toch willen, doe dat dan ter ontspanning met elkaar.
  2. Bekijk ook de site en blogs bij ons boek Vergaderverkalking, met alles over effectief vergaderen: www.vergaderverkalking.nl